Keltaiset matot tasa-arvon tiellä

Keltaiset matot saattavat herättää kummastusta tyypillisessä suomalaisessa sisustusympäristössä, jossa on totuttu melko kliinisiin ja värittömiin koteihin. Omalla tavallaan keltaiset matot ovatkin tasa-arvon tiellä julistamassa näkyvästi, että jokaisella meistä on oikeus olla juuri sellaisia kuin olemme eikä joukosta erottuminen ole välttämättä lainkaan huono asia. Sisusta siis rohkeasti keltaisella mutta muista, että maltti on valttia tässäkin asiassa! Hae rohkeasti innoitusta luonnosta ja sen upeista keltaisista keitaista!

Anna keltaisten mattojen piristää

Keltaisen värin on todettu piristävän ja antavan energiaa. Keltainen väri aktivoi ja on ihanan optimistinen. Keltaisten mattojen kannattaakin antaa piristää omaa mieltä, etenkin jos se on jostakin syystä maassa! Pieni ripaus keltaista tuo kotiin ihanaa, aurinkoista tunnelmaa ja nostaa helposti hymyn huulille niinäkin päivinä kun elämä ei muutoin tunnu ruusuilla tanssimiselta. Esimerkiksi tasa-arvokysymyksissä esiintyvät epäkohdat saattavat pistää välillä mielen matalaksi ja juuri tällöin keltaiset matot ovat erityisesti tarpeen! Pieni ripaus keltaista auttaa pitämään mielen optimistisena ja saa uskomaan, että tasa-arvokysymyksissä on kaikesta huolimatta mahdollista edistyä, vaikka askeleet tuntuisivatkin välillä pienen pieniltä.

Keltaisia mattoja kannattaa suosia etenkin tiloissa, joissa haluat päästää luovuutesi valloilleen tai teet jotakin keskittymistä vaativaa. Jos olet esimerkiksi laatimassa tasa-arvokysymyksiin liittyvää luentoa ja sinusta tuntuu, ettet oikein saa mitään aikaiseksi, kannattaa kokeilla keltaisen maton piristävää vaikutusta työhuoneessasi. Violetti on keltaisen vastaväri ja sen lähivärejä ovat vihreä sekä oranssi. Nämä värit sopivatkin hyvin keltaisen maton pariksi.

Mistä löydän keltaiset matot?

Löydät upeat keltaiset matot Trendcarpetilta. Tarjolla on erilaisia keltaisen sävyjä ja sekä kuviollisia että yksivärisiä mattoja. Osa keltaisista matoista muistuttaa sävyltään jopa upeita kullan sävyjä ja ne tuovat kotiin helposti luksuksen tunnetta. Voit selata keltaisia mattoja esimerkiksi maton pituuden, leveyden ja hinnan perusteella, mikä auttaa sinua löytämään nopeasti ja näppärästi juuri sinun kotiisi sopivan keltaisen maton. Keltaisten mattojen tilaaminen onnistuu näppärästi Trendcarpetilta, eikä sinun tarvitse lainkaan kierrellä kivijalkaliikkeestä toiseen löytääksesi kotiisi upeat keltaiset matot. Näin sinulle jää tavallista enemmän aikaa tasa-arvokysymysten pohtimiseen. Trendcarpetin keltaiset matot ovat hinnaltaan melko edullisia, mikä antaa myös pienen budjetin sisustajalle mahdollisuuden piristää kotiaan pikkurahalla!

aaro Author