Kilpailuta lainat tasa-arvoisesti

Rahoitu.fi on palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainat tasa-arvoisesti. Sen kautta on mahdollista saada lainaa myös siinä tapauksessa, ettei sinulla ole vakuuksia tai takaajia – tämä jos mikä lisää lainan saamisen tasa-arvoisuutta, sillä kaikki meistä eivät ole syntyneet kultalusikka suussa, eikä vakuuksia tai takaajia löydy läheskään jokaiselta. Joskus mahdollisuuksien epätasa-arvoisuus voi tuntua jopa musertavan painavalta taakalta, jos omat lähtökohdat eivät ole kaikista ruusuisimmat. Esimerkiksi tasa-arvosta kotona puhutaan jo melko paljon, samoin naisten tasa-arvosta miehiin nähden yhteiskunnassa, mutta rahoituspalveluiden saamisen tasa-arvosta puhutaan edelleenkin melko vähän.

Mahdollisuuksia mutta myös vastuuta

Vaikka lainojen kilpailuttaminen netin kautta tarjoaa paljon mahdollisuuksia, lainan hakemiseen liittyy toki aina myös vastuuta. Kun siis haet kilpailutettua lainaa netissä Rahoitu.fi-palvelun kautta, vaaditaan sinulta muutamia asioita. Ensinnäkin sinun tulee olla ainakin 20-vuotias. Toiseksi sinulla tulee olla säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja. Ja kolmanneksi sinulta ei saa löytyä merkintöjä maksuhäiriöistä. Näiden ehtojen avulla Rahoitu.fi haluaa varmistaa, että pystyt varmasti suoriutumaan lainasi takaisinmaksusta hallitusti ja sovitusti ja ettei sinulle muodostu jatkossakaan maksuhäiriömerkintöjä. Jos täytät nämä ehdot, kilpailuta lainat vaikka saman tien Rahoitu.fi-palvelussa!

Tasa-arvoa yhdistelylainalla

Yhdistelylaina on yksi tapa parantaa oman taloudellisen tilanteen tasa-arvoisuutta muihin verrattuna. Tämä ratkaisu sopii sellaiseen tilanteeseen, jossa velalliselle on kerääntynyt useita erillisiä lainoja, joiden korot saattavat olla pahimmassa tapauksessa lainanottajalle epäedulliset. Yhdistämällä lainat velallinen voi säästää ja saada itselleen entistä paremmat ja tasa-arvoisemmat lainaehdot.

aaro Author