Tasa-arvo: jokaisella on oikeus turvalliseen liikkumiseen liikenteessä

Liikenne on hyvin monimutkainen asia. Meitä on liikenteessä monta, mutta loppupeleissä sen turvallisuus ei aina ole omissa käsissämme, vaan jonkun muun törttöily saattaa joissakin tapauksissa päättää monen muun elämän. Joissakin tapauksissa kyse saattaa yksinkertaisimmillaan olla jopa ulkopuolisista tekijöistä, kuten liukkaudesta, lumisateesta, mustasta jäästä, vesisateesta tai pimeydestä. Jokainen meistä voi kuitenkin omalla tekemisellään pyrkiä vaikuttamaan liikenteen turvallisuuteen mahdollisuuksien mukaan ja muutamia apuvälineitä hyödyntämällä tehdä liikenteestä turvallisemman paikan niin itselleen kuin muillekin. Tasa-arvoa on se, että jokainen tekee parhaansa sen eteen, että jokaisen olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista liikkua tiellä.

Liikenne turvallisemmaksi helposti

Jokainen ansaitsee saada liikkua tiellä turvallisesti ilman pelkoa siitä, että saattaa jonkun toisen varomattomuuden takia menettää henkensä. Koska Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein melko haastavat, on tärkeää, että jokainen tekee kaiken voitavansa niin oman kuin muidenkin turvallisuuden tähden. On monia tapoja vaikuttaa ja tehdä liikenteestä turvallisempi paikka kaikille. Esimerkiksi auton renkaiden säännöllinen huoltaminen ja tarvittaessa päivittäminen kuuluu jokaisen autoilijan velvollisuuksiin.

Talven pimenevillä keleillä suureksi ongelmaksi muodostuu usein myös pimeys, joka rajoittaa huomattavasti autoilijan näkökenttää. Onneksi tässäkään tapauksessa ei tarvitse jäädä tuleen makaamaan, vaan ongelmaan on olemassa ratkaisu. Auton lisävalaistustekniikkaa tarjoava yritys Nordeye Soumi pitää huolen siitä, että autoilu on turvallisempaa niin sinulle kuin kaikille muillekin. Nordeye Soumi tarjoaa autoosi lisävaloja, joiden avulla näet liikenteessä paremmin. Kun autoilijan näkökenttä on parempi, on onnettomuuksien ennaltaehkäisykin helpompaa. Lisävalojen avulla näet paremmin muun muassa teidän reunalla kävelevät ihmiset, muut liikenteenkäyttäjät sekä luonnonvaraiset liikenteen sekaan joutuvat eläimet. Vuositasolla voitaisiin välttää jopa tuhansia kuolemaan johtaneita onnettomuuksia, mikäli kuljettajan näkökenttä olisi ollut parempi. Nordeye Soumi on kirjaimellisesti sitä, mitä sen nimi lupaa: kuljettajan ylimääräinen silmä pimeässä ja kolkossa pohjolassa! Kun näet paremmin ja pidemmälle alueelle, voit mahdollisissa vaaratilanteissa hyvissä ajoin pudottaa tilannenopeutta ja näin ennaltaehkäistä mahdollisesti kuolettavan liikenneonnettomuuden. Jos oman ja muiden kanssaliikkujien elämän pelastaminen todella voi olla näin helppoa, miksi et tekisi sitä? Jokainen ansaitsee mahdollisuuden tulla liikenteessä nähdyksi. Hyvissä valaistusolosuhteissa kaikki ovat liikenteessä tasavertaisia ja sinäkin pidät osaltasi huolen siitä, että näet varmasti tarpeeksi. Tutustu siis Nordeyen valikoimaan jo tänään, ja hanki juuri sinun autoosi sopivat lisävarusteet, jotka auttavat myös sinua näkemään paremmin Suomen pimeillä ja vaikeilla keleillä!

aaro Author